Als je een goed idee hebt, dan wil je dat natuurlijk uitvoeren. Zeker als je ondernemer bent en weet dat je flink geld kunt verdienen met jouw idee. Maar hoe financier je je idee? Trek je aan de bel bij je ouders of je schoonouders? Stop je al je spaargeld erin? Bedrijfsfinancieringen aanvragen is ook een optie. Zo kun je tot wel € 250.000,00 lenen. En dat zonder dat je een businessplan, jaarcijfers of een compleet jaarverslag hoeft te overleggen. Aankloppen bij de bank kan natuurlijk ook, maar daar komt veel rompslomp bij kijken. Je moet dan echt alle informatie die je hebt op tafel leggen. Bij de bedrijfsfinancieringen van BridgeFund werkt dat anders. Hier kun je ook zonder jaarcijfers terecht.

Bedrijfsfinancieringen van BridgeFund werken anders

De looptijd van de bedrijfsfinancieringen van BridgeFund bijvoorbeeld. Daar is een maximum van 24 maanden aan verbonden. Doordat je iedere dag (!) een klein bedrag van de hoofdsom en de rente terugbetaalt, merk je daar in de praktijk maar weinig van. Om bedrijfsfinancieringen via BridgeFund te regelen hoef je geen businessplan te overleggen. Je hoeft geen jaarverslag in te leveren en je hoeft al zeker niet in pak te komen opdraven. Nee. Je regelt je bedrijfsfinancieringen gewoon online.

Welke eisen stelt BridgeFund?

Zoals voor iedere verstrekker van leningen is het ook voor BridgeFund van belang dat leningen terugbetaald worden. Er wordt niet zomaar een groot bedrag op je rekening gestort. Je uploadt je bankgegevens en aan de hand daarvan wordt gekeken of je in staat zult zijn een lening af te betalen. Verder dient je bedrijf ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel, je moet een zakelijke bankrekening hebben en moet je minimaal één jaar in zaken zijn. De minimale omzet van je bedrijf moet boven de € 50.000,00 liggen. En dat is het. Je kunt de lening online aanvragen in een paar minuten, meer tijd kost het niet.

Hoe lang duurt het voor ik het geld op mijn rekening heb staan?

Als je gegevens duidelijk zijn en je aanvraag is goedgekeurd, dan heb je het geld binnen 24 uur op je rekening staan. En dat is fijn. Je kunt dan direct beginnen met werken aan jouw idee of juist je bedrijf verder uitbouwen. Een ander voordeel is dat je direct ook weer begint met het afbetalen van de lening. Door iedere dag een klein beetje te betalen zorg je ervoor dat je binnen 2 jaar schuldenvrij bent.

Aanbevolen voor jou