Ben je op zoek naar een mooie nieuwe waterfles? We got you covered! Een goede optie zijn de waterflessen van FLASKE. Deze flessen zijn namelijk niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook nog eens duurzaam! De perfecte combinatie dus. Lees snel verder om meer te weten te kopen over dit bedrijf en de flessen.

Het idee achter FLASKE

De oprichter van FLASKE wilde iets doen om het grote plastic probleem aan te pakken. Het grote doel van FLASKE is dan ook om de oceanen te redden van al het plastic, het bewustzijn te vergroten bij de mensen en te stoppen met plastic. De flessen van FLASKE zijn daarom gemaakt zijn van duurzame materialen. Om de wereld nog meer te helpen, wordt jaarlijks 10% van de omzet gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation. FLASKE heeft naast dit alles nog een extra missie op zich genomen. Ze willen voor 2023 10 miljoen plastic flessen bespaard hebben. Met 1 waterfles worden er per persoon per jaar gemiddeld 156 plastic flessen bespaard. Help jij ze aan hun missie te volbrengen?

De waterflessen

Wat kan je dan eigenlijk allemaal kopen bij FLASKE? Je hebt keuze uit een heleboel waterflessen met verschillende kleuren en designs. Zo zijn er 4 grote series waar je uit kan kiezen. De deep serie bestaat uit effen waterflessen, terwijl de nature en flower serie mooie patronen van bloemen of hout heeft. De gradient serie bestaat uit flessen met een mooi kleurverloop. Sinds kort heeft FLASKE ook een match serie. Bij deze serie hebben de fles en de dop dezelfde kleur. Voor een opvallender design zou je ook een fles kunnen kopen uit de art series. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze flessen een kunstzinnig design.

Andere opties

FLASKE heeft echter niet alleen waterflessen. Je hebt ook keuze uit voedsel containers of koffiebekers. De voedsel containers worden verkocht in vier verschillende kleuren. Voor een strakke en chique container zou je voor zwart of wit kunnen gaan. Als je toch meer van kleur houdt, heb je de keuze uit licht roze of blauw. De koffiebekers zijn allemaal donkerder van kleur, maar zijn net zo mooi. Kies je voor een bordeaux rode beker of houdt je het toch bij een donkerblauwe?

Een gepersonaliseerde waterfles

FLASKE geeft ook de optie om een gepersonaliseerde waterfles te kopen. Zo kan je niet alleen de dop, maar ook de grootte en de kleur aanpassen. Je kan zelfs je eigen naam laten graveren op de fles!

 

Aanbevolen voor jou