Het drinken van een drankje wordt door veel mensen graag gedaan. Het is dan ook niet gek dat er veel verschillende opties zijn van dranken. Een beetje alcohol kan voor sommige mensen erg prettig zijn. Natuurlijk moet je altijd met mate drinken, maar toch is het dankzij sommige drankjes leuk om even te kunnen genieten. Daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar drankjes die bij jou passen. Door de vele soorten en opties kan het handig zijn om te weten wat bij jou het beste in de smaak valt. Bovendien hoef je hierdoor niet altijd uren na te denken als je iets met alcohol wilt gaan drinken. Om erachter te komen wat je allemaal lekker vindt is het ook belangrijk om nieuwe smaken uit te proberen. De volgende dranken ken je misschien wel, maar heb je deze wel eens geproefd?

Pisang Ambon 

Pisang Ambon is in Nederland bijvoorbeeld een relatief populaire drank. Dit is dan ook een bekende banenlikeur die mensen graag drinken. Deze likeur komt origineel uit Indonesië. In het verleden is deze drank door Nederlanders meegenomen uit het land, waarna het merk Pisang Ambon is ontstaan in Nederland. Deze drank is goed te herkennen aan de opvallende groene fles. Er zijn nou eenmaal een paar van die dranken die je door de fles meteen kan herkennen. De drank Pisang Ambon valt dan ook zeker binnen deze categorie. De meeste mensen kiezen ervoor om deze likeur puur of met wat ijs te drinken. Het is echter ook mogelijk om deze likeur te mixen in een cocktail. Hierdoor heb je veel verschillende opties bij het drinken van deze bananenlikeur. 

Bacardi spiced 

Naast de likeuren kan je ook gaan voor bepaalde categorieën aan dranken. De rum is bijvoorbeeld een type drank dat door veel mensen graag gedronken wordt. Je hoeft dan ook al jaren niet meer alleen maar een piraat te zijn om rum te kunnen drinken. Er zijn ondertussen al veel merken ontstaan die diverse smaken van de rum produceren. Een van de merken is Bacardi. Dit merk is relatief bekend wanneer mensen het over rum hebben. De kans is dan ook zeker aanwezig dat je de rum van Bacardi al eens gedronken hebt. Toch is er nu ook de Bacardi Spiced rum. Dit is een speciale variant van de donkere rum van het merk dat erg veel smaak aanbiedt. Deze rum kan je ideaal puur drinken, maar het is ook goed mogelijk om de Bacardi spiced te drinken met wat cola of in een cocktail.

Aanbevolen voor jou