In de moderne wereld is het gebruik van mobiele apparaten niet meer weg te denken. Voor het bedrijfsleven betekent dit vaak dat mobiele werknemers zoals accountmanagers, technische service medewerkers en chauffeurs hun werk alleen goed kunnen doen wanneer hun mobiele apparaten naar behoren werken. Met de juiste Mobile Device Management (MDM) kan de productiviteit van deze mobiele werknemers dus worden gestimuleerd. Ivanti Avalanche is een bewezen en betrouwbare softwarematige oplossing die resultaten genereert voor een aantal van de grootste en meest veeleisende bedrijven en organisaties in de wereld. Met Enterprise Mobility Management van Ivanti verbeter je dus de connectiviteit én productiviteit van iedere (mobiele) werknemer en worden handmatige processen geminimaliseerd.

Mobiele kracht

Je MDM zou de keuze voor een type mobiele apparaat niet moeten beperken. Met de Enterprise Mobility Management van Avalanche verbind je laptops, tablets en smartphones met elkaar. Bereik dezelfde diepgang, snelheid en unieke mogelijkheden die je gewend bent van je vaste computernetwerk, maar dan mobiel. Met Avalanche heb je de volledige controle over alle bedrijfsapparaten. Monitor wachtwoorden, software installaties en neem controle over stille push mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om een mobiel device te laten opereren in 'Kisok-mode'. Op deze wijze zijn tablets en smartphones te gebruiken door klanten en medewerkers in de gebruikersvriendelijke app die jij hen wilt laten zien. Deze optie biedt een scala van mogelijkheden voor de verzameling van informatie tijdens beurzen of andere situaties waarin prospects en klanten vrij aanspreekbaar zijn. En dat alles mobiel.

Updates razendsnel doorvoeren

Met Avalanche van Ivanti is het mogelijk om collectieve updates te plannen voor alle vaste en mobiele apparaten en computers. Dit kan buiten werk- of kantoortijden worden doorgevoerd, of op het moment dat de werknemer in kwestie zijn of haar device aanzet. Op deze wijze verhoog je de productiviteit enorm, door apparaten altijd toegankelijk en up-to-date te laten zijn voor werk, tijdens werktijden. Het bewerken en updaten van apps op afstand wordt hierdoor nog sneller en betrouwbaarder.

Extra veiligheid en bescherming

Met het gebruik van de Work Profile Mode in Android Enterprise Mobility Management zorg je dat bedrijfsinformatie en gevoelige data strikt gescheiden kan blijven van persoonlijke data en content. In combinatie met Identity & Access Management en Endpoint Security van Ivanti zorg je hiermee voor een optimale bescherming tegen informatie leaks en bedrijfsspionage. Haal het maximale uit jouw IT-investering met Avalanche, de Enterprise Mobility Management tool van Ivanti. Geef je werknemers de mogelijkheid om ongestoord te werken en houd volledige controle over mobiele apparaten in het netwerk en de updates van de gebruikte software.

Aanbevolen voor jou