EPDM kopen is voor veel mensen de oplossing, omdat er veel voordelen aan verbonden zitten en omdat je het ook gemakkelijk zelf kunt leggen. EPDM kopen is een duurzame optie omdat het recyclebaar is, en je kunt er minstens 50 jaar lang van genieten. Daarbij is het onderhoudsvriendelijk en kun je EPDM over al bestaande dakbedekking leggen. Wil je EPDM kopen voor een nieuw dak? Dat kan, maar je kunt het ook kopen om je dak te renoveren. Maar waar kun je EPDM kopen?

EPDM online kopen

Je kunt EPDM gemakkelijk online kopen, zodat je rustig kunt kijken wat je allemaal nodig hebt. Zo kun je ook een EPDM-pakket kopen, waar alles bij inbegrepen zit wat je nodig hebt om EPDM te kunnen leggen. Je kunt zelf aangeven hoeveel je nodig hebt, zodat het pakket op maat kan worden samengesteld. Hierdoor wordt genoeg lijm geleverd en zit er een handleiding bij waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je de EPDM moet leggen. Uiteraard kun je alles ook los bestellen op zo’n webshop, zoals EPDM kit of EPDM contactlijm.

EPDM contactlijm

EPDM contactlijm kun je vaak bestellen in een drukvat, met de inhoud van een aantal liter. Als je veel EPDM moet leggen, is EPDM contactlijm in een drukvat een handige oplossing. Je hebt hier namelijk geen stroom of compressor voor nodig, dus je kunt direct beginnen met het verlijmen met de EPDM. Wat je wel nodig hebt, is een slang en een spuitpistool. Deze materialen kun je ook op dezelfde webshop bestellen, zodat je alle materialen tegelijk thuis ontvangt. Het maakt vaak niet uit wat voor ondergrond je gebruikt, de EPDM contactlijm kan o.a. gebruikt worden op hout, bitumen, beton en zink. Je moet wel goed kijken welke EPDM je dan gebruikt, want niet elke EPDM is geschikt voor deze ondergronden. Weet je niet zeker of je het juiste aanschaft? Neem dan even contact op met de desbetreffende webshop, zodat ze je op de juiste manier kunnen informeren. Kun je EPDM contactlijm ook in kleinere hoeveelheden bestellen?

Kleine EPDM klus

Als je een kleine EPDM klus hebt, kun je uiteraard ook kleine hoeveelheden EPDM contactlijm bestellen van bijvoorbeeld een aantal kilogram. Naast contactlijm kun je ook bodemlijn of EPDM kit bestellen. Het ligt er maar net aan wat je nodig hebt. Ga jij EPDM kopen, zodat je hier minstens 50 jaar lang van kunt genieten? Plaats dan nu een bestelling op de desbetreffende webshop!

Aanbevolen voor jou