The Life.nl
Lifestyle

Hoe overleef ik de winter?!

Misschien moet je er met de huidige temperaturen nog niet helemaal aan denken ( of misschien juist wel): hoe je de zomer gaat beleven. Wat mij betreft is de zomer het mooiste seizoen van het jaar. De lente komt op een goede tweede plaats. Daarom ben ik in de winter zoveel mogelijk bezig om zoveel mogelijk uit de lente en de zomer te halen. Dat klinkt misschien gek maar ik heb altijd het gevoel dat ik de winter een beetje moet ‘overleven’ en dit is een van de manieren voor mij om dat te doen.

Haal de zomer in huis

Een andere manier voor mij om de winter door te komen is door de zomer een beetje in huis te halen. Zo hang ik allerlei vrolijke en warme vakantiefoto’s op waarbij ik lekker kan wegdromen naar die fijne vakantie in een warm land. Vooral stranden blijken het bij mij goed te doen. Naast foto’s probeer ik ook andere vrolijke spullen in en om het huis neer te zetten of te laten staan. Zo heb ik ook een strandstoel neergezet op het balkon. In de vrolijkste kleuren die ik kon vinden. Tot mijn verbazing was er nog heel veel keuze qua mooie kleuren. Daarom heb ik er maar meteen twee besteld en ik moet zeggen dat het resultaat me wel een beetje heeft verrast. Elke keer als ik naar buiten kijk, krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Ook al denken sommige mensen misschien dat het heel raar is, voor mij werkt het. Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren dan is het dat je datgene moet dan waarvan jij denkt dat het goed voor je is.
Als laatste heb ik op het balkon nog verschillende bloemen en planten neergezet die ook in de winter groen blijven en buiten kunnen blijven staan.

Tips voor buiten

Binnen vind ik de winter nog wel te overleven. Het wordt pas echt lastig op het moment dat ik naar buiten moet. Daarom heb ik daar ook een aantal handigheidjes voor. Ten eerste probeer ik zoveel mogelijk dingen die ik moet doen, tijdens het daglicht te doen. Ten eerste is het dan over het algemeen iets warmer en ten tweede maak je ook nog een vitamine d aan. Verder probeer ik me warm aan te kleden zodat ik niet al te veel merk van de kou.

Heb jij nog tips om de winter goed door te komen? Laat het dan even weten!

Gerelateerde Berichten

Wat is duurzame palmolie

Peter Bokstol

Beveilig je informatie op de juiste manier

Peter Bokstol

Zelf koken is trendy en gezonder

Peter Bokstol