The Life.nl
Reviews

Lifehack: de pakketten van Tezet

Een presentje krijgen is altijd leuk; of dit nou voor een gelegenheid of niet. En zelf vind ik presentjes geven nóg leuker. Je tovert hiermee een glimlach op iemands gezicht en kan met een klein gebaar veel betekenen voor iemand. Zeker als iemand toevallig door een moeilijke periode gaat of even zijn dag niet heeft, ben je je er vaak niet van bewust hoeveel impact dit op iemand kan hebben. Al jaren maak ik voor deze presentjes en pakketten voor mijn werknemers gebruik van het bedrijf Tezet. Waarom je dit ook zou moeten doen? Lees snel verder. 

Relaties onderhouden

Allereerst is een presentje of teken van waardering geven aan je werknemers of zakenrelaties goed omdat je op die manier de relatie tussen jullie onderhoudt. Je laat weten iemand te waarderen voor zijn werk en dit werkt bevorderend voor de toekomstige relatie. Ze zeggen ook wel dat als je je werknemers tevreden houdt en voorziet van een goed gevoel over hun werkplek, zij sneller naar een andere werkgever zullen overstappen. En dat wil je natuurlijk! Zo’n pakket geven is dus naast dat het heel aardig is, ook tactisch een goede zet!

Werkprestatie en -motivatie

Waarom het tevens tactisch een goede zet is, is omdat de werkprestatie en -motivatie van de werknemers omhoog zal gaan. Het werkt nou eenmaal zo dat als je niet genoeg waardering krijgt dit demotiveert en je automatisch minder hard gaat werken. Terwijl als je deze waardering wel krijgt, je ook weer meer motivatie hebt om bepaalde prestaties te behalen. Naast de relatie met werknemers/zakenrelaties onderhouden is het dus ook goed voor de ‘drive’ tijdens het werken. 

Perfect op maat

Tot slot zou ik voor deze presentjes absoluut Tezet aanbevelen omdat de pakketten van Tezet op maat gemaakt kunnen worden. Allereerst is er voor elke gelegenheid iets te vinden. Of je nou Tezet Sinterklaaspakketten of Kerstpakketten wil, of gewoon een pakketje voor ‘zomaar’; ze hebben het allemaal. Daarnaast kan je ook nog inspelen op de wensen, hobby’s en voorkeuren van je werknemers. Zo bestaan er pakketten uit eten of drinken, maar ook bonnen waarmee de werknemers zelf iets uit kunnen kiezen. Tot slot kunnen de pakketten ook op het bedrijf afgestemd worden. Met logo’s op labels kan het pakket een persoonlijke touch krijgen van het bedrijf. En als je nog andere bijzondere wensen hebt voor je pakket, draait Tezet hier ook zijn handen niet voor om. Je kan namelijk je zelfs persoonlijk laten adviseren en hulp krijgen bij het ontwerpen van het perfecte pakket! 

Gerelateerde Berichten

Groenblijvende clematis is altijd een mooie oplossing

Peter Bokstol

Zo kies je een vertrouwde verhuizer

Peter Bokstol

Pas goed op met de gladheid op de weg!

Peter Bokstol