Een frisse wind waait door de straten van Haarlem en Amsterdam. Het is de wind van verandering, van innovatie. Het is de wind van auto delen. Met ‘auto huren haarlem, car sharing Amsterdam’ brengen we een nieuwe manier van mobiliteit naar deze prachtige steden. We willen de steden leefbaarder maken door middel van betaalbaar auto delen.

Ben je het beu om elke keer weer die parkeerplek te zoeken? Ben je klaar met de hoge kosten van het bezitten van een auto? Dan is auto delen de oplossing voor jou. Het is eenvoudig, betaalbaar en zorgeloos. En het beste van alles? Het maakt onze steden een stukje gezelliger.

De visie: een auto voor iedereen, ook in haarlem en amsterdam

We geloven dat mobiliteit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat betekent niet alleen dat iedereen een auto moet kunnen huren, maar ook dat iedereen een auto moet kunnen delen. Dus of je nu in Haarlem of Amsterdam woont, er is altijd een deelauto in de buurt.

Door auto’s te delen, maken we beter gebruik van de ruimte op straat. We creëren meer ruimte voor groen, voor fietspaden, voor terrasjes. Kortom, we maken onze steden leefbaarder.

Hoe kan het delen van auto’s de steden leefbaarder maken

Eén deelauto kan tot wel 15 particuliere auto’s vervangen. Dat betekent minder parkeerdruk, minder files, minder luchtvervuiling. Maar het gaat verder dan dat. Auto delen stimuleert ook het gebruik van andere vormen van vervoer, zoals de fiets of het openbaar vervoer. Het maakt ons bewuster van onze mobiliteitskeuzes en helpt ons om duurzamer te leven.

Voordelen van auto delen: eenvoudig, betaalbaar en zorgeloos

Zoals we al eerder zeiden, is auto delen eenvoudig, betaalbaar en zorgeloos. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering of belastingen – dat regelen wij allemaal voor je. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. En met onze app heb je altijd een auto in de buurt.

Altijd een auto in de buurt, zonder gedoe

Met onze service heb je altijd een auto in de buurt, zonder gedoe. Je hoeft niet meer naar een verhuurbedrijf te gaan of een afspraak te maken om een auto te huren. Je kunt gewoon naar de dichtstbijzijnde deelauto lopen, hem met je smartphone ontgrendelen en wegrijden.

Inspirerend en verantwoordelijk: de kernwaarden van ons merk

We willen toonaangevend zijn op het gebied van autodelen. We willen inspireren tot verandering, tot een meer duurzame manier van leven. Maar we willen ook verantwoordelijk zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze deelauto’s schoon en goed onderhouden zijn. En we zorgen ervoor dat ze op een eerlijke en sociaal verantwoorde manier worden gedeeld.

Samengevat: met ‘auto huren haarlem, car sharing Amsterdam’ maak je niet alleen je eigen leven makkelijker, maar draag je ook bij aan een leefbaardere stad. Doe je mee?

Aanbevolen voor jou