Al vanaf de eerste IPod ben ik heel erg fan van het merk Apple. Toen ik jong was ging het me vooral om de populariteit die het merk met zich meebracht. Op school hadden alle coole kinderen een IPhone. Dit gaf je status en was eerlijk gezegd ook erg handig. In mijn middelbare school periode kwam het gebruik van telefoon net op. In deze tijd was Apple de echt grote marktleider, en waren er nog bijna geen andere merken op de markt. Misschien waren deze er wel, maar iedereen was zo druk met de hype rond Apple, dat deze andere merken bijna niet opvielen. Ik vond niet alleen de telefoons mooi. Zoals wel meer mensen, ben ik ook echt een fan van de winkels. Ik vind dat deze winkel heel goed de marketing strategie van Apple laten zien. Grote transparantie, het beste aanbod en natuurlijk, kwaliteit. Ik ben vast niet de enige wanneer ik zeg dat ik graag voor mijn lol naar een Apple winkel ga.

 

New York

Sterker nog, ik weet zeker dat ik niet de enige ben. In New York staat, naar mijn mening, een van de mooie winkels van Apple. De ingang zit bovengronds, de winkel ondergronds. Dit klinkt misschien klein, maar wanneer je eenmaal voor de volledig glazen ingang staat denk je hier heel anders over. Ik kwam samen met mijn gezin naar New York om de grote bezienswaardigheid te bekijken. Vroeg in de ochtend gingen we naar de Empire State building en andere architectonische wonderen. Ik vond dit prachtig, maar wilde eigenlijk stiekem het liefst naar de Apple winkel. Destijds had ik dit niet aan mijn ouders verteld, maar ik had heel lang gespaard om in New York een IPhone te kunnen kopen. Tegen het einde van de dag was het eindelijk tijd om naar de winkel toe te gaan.

 

Kopen

Ik keek mijn ogen uit. Ik testte elke telefoon, tablet en IPod die ik maar kon vinden. Na ongeveer een uur wilde mijn ouders al weg. Op dit moment kwam ik net terug lopen, met mijn nieuwe telefoon. Mijn ouders moesten lachen, en zeiden dat ze dit eigenlijk al hadden verwacht. We gingen naar buiten wanneer het noodlot toesloeg. Bij de laatste trede struikelde ik, met mijn telefoon in mijn hand. Het scherm was gelijk kapot. Gelukkig zag een medewerker het gebeuren en bood bij een gratis IPhone reparatie aan. Ik wist niet hoe ik deze man kon bedanken.

Aanbevolen voor jou