Nu we veel thuis zijn proberenwe er thuis ook veel meer iets leuks van te maken. Het is niet voor niets dat de bouwmarkten goede zaken doen en veel mensen naar het grofvuil gana om alle overbodige dingen weg te gooien. Nu we langzaam wat gaan versoepelenkan er ook weer langzaamaan een feestje thuis gevierd worden met niet teveel mensen. UIteraard is het belangrijk daarbij de geldende maatregelen in acht nemen. Om het op een echt feestje te laten lijken is een mobiele bar huren wellicht een aardige optie. Het geeft je huis toch iets meer de sfeer van een bar of een feest. En er zijn ook best nog wel wat mogelijkheden. Check dit blog om daarachter te komen.

Wat voor mobiele barren kun je huren

De wereld van de mobiele bar is een wereld op zich. In heel veel sferen is een mobiele bar te huren. Dus heb je bijvoorbeeld eenfeestje met als thema de zomer bijvoorbeeld dan is er ook een bar van bamboe te verkijgen waarmee je je op de antillen waant en echt in het tropische gevoel terecht komt.Kortom op basis van de thema van je feestje zijn er genoeg mogelijkheden te vinden. Ook in de grootte is er vaak best wel wat mogelijk. Van een lekkere compaqte bar tot behoorlijke afmetingen die meer geschikt zijn voor de bedrijfsfeestjes. Dat zal in deze tijd van geen grote evenementen minder van toepassing zijn. Maar zoals ik al zij in de compaqte formaten is ook behoorlijk wat keuze. Dus daarmee kun je er thuis een gezellgig them feestje van maken. Wat ook een goede optie daarbij is, is een cocktailbar huren. Leuk om met een beperkt koppel wat recepten van cocktails erbij te zoeken en lekker met elkaar aan de slag te gaan met cocktails shaken.

Andere manieren om er thuis wat gezelligs van te maken

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om er thuis wat gezelligs van te maken. Het positieve van deze tijd is dat er weer wat meer tijd voor elkaar is. Trek bijvoorbeeld eens de oud-hollands spellen erbij. Heerlijk om weer eens met elkaar een avond een oud hollands bordspel met elkaar te doen.Of kijk bijvoorbeeld eens naar de dartssport. Thuis darten met een tegenstander die je via een video verbinding ook thuis ziet darten. OP afstand toch met elkaar de competitie aangaan.

Aanbevolen voor jou