Het is inmiddels half juli en de zomer is alweer even ‘officieel’ begonnen. Op zaterdag 20 juni 2020 was het namelijk officieel het zomerseizoen. Toch zijn veel kinderen, jongeren en studenten pas nu vrij en zijn de schoolvakanties pas net begonnen. Dit jaar is de zomer iets anders dan iedereen had verwacht, want veel mensen stellen het op vakantie gaan uit. Of ze gaan lekker met de auto weg naar een camping ergens in Nederland of Frankrijk. Wat je ook gaat doen, en zelfs voor de zomer in Nederland, heb je toch een paar zomeritems nodig voor als het straks weer heerlijk weer wordt. Wil je weten welke items je naar mijn mening niet mag vergeten? Lees dan mijn blog zodat je straks zomer-ready bent! 

1. Een goede zonnebril 

Allereerst is een goede zonnebril heel belangrijk wat mij betreft. Het is namelijk veel beter voor je ogen als je een écht goede zonnebril hebt, zodat je ogen worden beschermd tegen de UV-straling van de zon. Een zonnebril kopen is alleen nog niet zo makkelijk vind ik. Vaak zijn echt goede zonnebrillen erg duur of niet zo heel hip. Gelukkig heb ik laatst een merk ontdekt dat goede zonnebrillen verkoopt die ook nog eens hip zijn! Bij Charlie Temple hebben ze namelijk een geweldige collectie aan zonnebrillen, van zonnebril tot opzet zonnebril. En ze zijn ook nog eens goed geprijsd! 

2. Een lekkere zonnebrand 

Daarnaast vind ik persoonlijk een lekkere zonnebrand vinden altijd erg belangrijk. Allereerst natuurlijk omdat zonnebrand heel belangrijk is voor je gezondheid. Veel mensen beseffen niet hoe belangrijk dit is en dat verbranden ervoor zorgt dat je een veel groter risico hebt op huidkanker. Maar naast dat je een goedwerkende zonnebrand moet hebben, vind ik ook altijd belangrijk dat het een lekkere is. Soms heb je bijvoorbeeld een zonnebrand die heel erg plakt, of eentje die eigenlijk niet zo lekker ruikt. Ga daarom even opzoek naar een merk zonnebrand dat bij jou past! Want als je je zonnebrand toch niet op gaat smeren omdat hij stinkt of plakt, dan heb je er natuurlijk ook niks aan.   

3. Een goed boek

Tot slot vind ik een goed boek echt een ‘must’ voor de zomer. Of je nou in een parkje zit, lekker op het strand zit of op een regenachtige dag op de bank onder een dekentje kruipt; een boek voelt echt als vakantie. Je kan natuurlijk zelf kiezen wat voor genre boek je graag leest. Ik kies vaak zelf voor een spannend boek die ik bijna niet meer wegleg, maar soms ook voor een informatief boek voor de afwisseling. En als je heel veel leest zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om een e-reader te kopen en een e-book abonnement te nemen, want uiteindelijk ben je dan veel voordeliger uit. Maar als je het aan mij vraagt gaat er niks boven een fysiek papieren exemplaar!  

Aanbevolen voor jou