The Life.nl
Reviews

Onverwachts naar de spoedtandarts Amsterdam

De kerstvakantie zorgt voor veel ravottende kinderen. Kids hebben namelijk veel tijd om handen. Ook merk ik altijd dat ze een beetje ongeduldig worden van de vele verplichtingen. Dat resulteert vaak in drukke en klierende kinderen. Dit mag natuurlijk, ze zijn kinderen. Toch ben ik er niet heel gek op als ze dit doen. Ik weet namelijk nog heel goed van vroeger dat mijn broertje en ik elkaar behoorlijk konden irriteren. Dit zorgde geregeld voor flinke huilbuien, een bloedneus of een blauw been door een schop. Het liefst hou ik de kids dus bezig, zodat ze elkaar niet de koppen in slaan! Ook al gaat dat per ongeluk, het brengt een hoop drama met zich mee. Daarnaast wil ik natuurlijk niet dat mijn kinderen pijn hebben.

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Toch gingen ze wel weer ravotten deze vakantie, toen ik even niet oplette. Ik was bezig met het kerstdiner koken op de dag voor kerst. Ik was even alleen thuis met de kids, dus ik had een filmpje aangezet. Deze was echter al afgelopen zonder dat ik dat wist. Daarom zijn ze daarna lekker gaan spelen. Dit is natuurlijk prima, maar op een gegeven moment waren ze er een beetje klaar mee. Opeens hoor ik wat geschreeuw, dus ik open de keukendeur. Op dat moment zie ik dat mijn kinderen hun stoeltjes op de bank hadden gezet in een wedstrijdje ‘wie zit het hoogst’. Echter viel op dat moment precies eentje van de stoel af op de grond. Natuurlijk een en al drama, want mijn zoon had een tand door zijn lip en de tand was afgebroken. Wat een naar ongeluk!

 

Je kunt altijd terecht bij de spoedtandarts Amsterdam

Op zo’n moment raak je natuurlijk in paniek. Je ziet veel bloed en je kinderen zijn aan het huilen. Gelukkig zag ik al snel dat het wel meeviel. Toch moest die tand wel zo snel mogelijk gerepareerd worden want die schraapte alleen maar langs de wond op de lip. Waar ga je dan heen met zo’n spoedgeval op kerstavond? Mijn partner wist dat er een spoedtandarts Amsterdam is die altijd open is. We wonen daar vlakbij dus we zijn er snel heen gereden. 

 

De verschillen tussen de gewone en de spoedtandarts Amsterdam

We konden namelijk niet naar de gewone tandarts, want die was al dicht. Het ziekenhuis leek ons weer wat overdreven. De spoedtandarts Amsterdam was dus de uitkomst. Deze is namelijk elke dag van 8:00 tot 23:00 open. Ook kun je ze 24/7 bellen of een online afspraak maken. Onze gewone tandarts heeft wel een spoedpost, maar die sluit met de gewone openingstijden. Deze is dus veel langer open, en je kunt direct terecht voor een behandeling. Wel moesten we natuurlijk van tevoren even bellen. Mijn zoon werd direct geholpen, en een uur later waren we weer thuis met een gelijmde tand en een gehechte lip! Wat een service, zo konden we toch nog een rustige kerst vieren!

Gerelateerde Berichten

Pas goed op met de gladheid op de weg!

Peter Bokstol

Is mijn boot wel veilig?

Peter Bokstol

Een spiritueel leven

Peter Bokstol