Mensen denken altijd dat het een hele opgave is om jezelf leuk om mooi aan te kleden. Je moet allemaal accessoires hebben, alles moet er perfect uitzien, en de enige andere optie is gewoon je alledaagse kloffie. Maar zo werkt het dus echt absoluut niet. Mooi of leuk kleden kan een hele hoop dingen betekenen, en lang niet allemaal gaat om perfectie of een extra pracht eraan. Kleding is een hele persoonlijke uitstraling die jij met jezelf mee wilt geven, en deze kan je inrichten zoals jij dat zelf wilt. Er is niemand die jou tegenhoudt om te dragen wat jij wilt, dus je kan zo gek gaan als je wilt. Alles mag, alles kan. Maar waar moet je nou beginnen als je er niet zoveel verstand van hebt?

Uitbundig en uitdagend

Als jij van een vrij simpele kledingstijl afkomt, of eigenlijk nog nooit aandacht hebt gegeven aan je kleding, kan dit een best grote stap zijn. Om jezelf uitbundig en uitdagend te kleden kan namelijk best wel een opgave zijn. Het laat namelijk veel van je karakter zien, en meestal is het ook een soort kledingstijl die dan flink de aandacht zal trekken. Niet iedereen vindt dit even fijn, en als je dit niet fijn vindt is dat ook prima, dan betekent het dat je misschien wat anders moet proberen. Maar om terug te komen op het onderwerp, uitbundig en uitdagend kan werkelijk alles zijn. Zolang het jou maar goed samenvat als persoon, en jij je er comfortabel in voelt. Je kan voor hele gothic looks gaan, of juist hele kleurrijke uitbundige kleding. Laat jezelf nergens door tegenhouden, en ga gewoon voor wat goed voelt bij jou. 

Hou het basic en simpel

Hiermee kom ik terug op me eerder gemaakte punt, dat heel veel outfits die er goed uitzien gewoon ontzettend simpel zijn. De makkelijkste en tevens toch een van de beste outfits die je kan dragen is een simpele zwarte spijkerbroek en een leuk shirt er op. Toch valt er nog best veel onder simpele kleding. Bijvoorbeeld een pak dragen is nog steeds vrij simpel, maar het staat ontzettend goed. Ook merkkleding kan heel leuk zijn, maar tevens toch heel simpel. Bijvoorbeeld een Off White shirt of een Off White jas. Vrij simpele designs, maar toch altijd wat interessanter dan een normaal t-shirt, en laat tevens nog een beetje status zien ook. Uiteindelijk komt het er op neer dat je gewoon alles kan dragen wat je wilt, zolang jij je er maar goed in voelt. Wie met zelfvertrouwen rondloopt straalt dit ook uit!

 

Aanbevolen voor jou