De ‘r’ zit weer in de maand en dus is het tijd voor lekkere warme kleding. Jassen, coltruien, warme accessoires en natuurlijk warm gevoerde schoenen. Vanaf september liggen de winkels weer vol met nieuwe kleding zodat we er ook deze winter weer stijlvol bij lopen.

Combineren kan

Een onmisbaar kledingstuk voor mannen is de heren trui. Heren truien zijn er in diverse soorten en maten. Je kan dit kledingstuk oneindig combineren. Zorg dat je een fijn gebreide trui van bijvoorbeeld merino wol in een neutrale kleur aanschaft. Deze is vrijwel met alles te combineren en is lekker warm. Een coltrui kan natuurlijk ook.

Denk aan de verschillende kleuren en weet welke kleuren je met elkaar kan combineren. Zwart, grijs, wit en blauw zijn de meest neutrale kleuren en kunnen prima met elkaar gecombineerd worden. Nu we de basiskleuren weten kunnen we gaan combineren. Houd je van opvallend, kies dan voor felle kleuren. Denk hierbij aan oranje, rood, geel en groen. Deze kleuren kunnen uitstekend gecombineerd worden met een van de basiskleuren. Of ga voor een gek printje in een felle kleur of juist meerdere kleuren. Wil je niet al te schreeuwerig overkomen, kies dan voor de zachtere pasteltinten. Denk hierbij aan bruin, oud roze, lila of een andere pasteltint. Een print in de stof kan natuurlijk ook. Zorg ervoor dat de print rustig is en bestaat uit minimaal 2 kleuren. Zo zorg je ervoor dat het niet te druk wordt.

Materiaal keuze

Zoals elk kledingstuk is de materiaal keuze ook erg belangrijk. Van het natuurlijke katoen tot aan de merino wol, alles is mogelijk. Let goed op welke materialen je met elkaar combineert. Twee wollen kledingstukken met elkaar combineren wordt natuurlijk erg warm. Buiten dat oogt het ook vrij dik en bevordert dit niet je postuur. Een luchtig katoenen overhemd met een fijn gebreide trui erover is een prima combinatie. De stoffen ademen en het staat ook nog eens netjes. Combineer dit eens met een stoere jeans en je look is direct casual geworden. Voor de formele look draag je er een nette pantalon op. Let hierbij ook weer goed op de stof en kies voor natuurlijke materialen. Veel pantalons zijn van polyester. Polyester stof is een zeer dichte stof waarin je snel zweet. Het oogt misschien als zijde maar niets is minder waar. Let dus goed op bij het kopen van je kleding van welke stof het is gemaakt. De meest verkochte stof is en blijft toch wel katoen. Het meest natuurlijke product.

Aanbevolen voor jou