SAP Business one is een eenvoudig en betaalbaar systeem om al je bedrijfszaken te kunnen beheren. Hierbij kan je denken aan boekhouding, financiën , voorraad, verkoop en magazijnbeheer. Maar ook klantrelaties tot rapportage en verschillende analyses. Het Enterprise Planning Resource (ERP)-systeem zorgt ervoor dat SAP Business One belangrijke processen stroomlijnen om een beter inzicht in de bedrijf weer te geven, dat resulteert tot het in staat zijn van het maken van (door geanalyseerde gegevens) zakelijke beslissingen te nemen met daadwerkelijke informatie van jouw bedrijf om winstgevende groei te stimuleren. 

Het verschil in SAP en SAP Business One

SAP Business One is niet hetzelfde als SAP, beide zijn de marktleider in  oplossingen voor het ondersteunen van beheer voor bedrijven. SAP heeft SAP Business One al in het begin ontwikkeld om tegemoet te komen aan kleine bedrijven, zodat het betaalbaar, efficiënt en uitgebreid is. Het is zeer gebruiksvriendelijk, heeft een aantoonbare betrouwbaarheid en doet de boekhouding binnen de gestelde regels. 

Geschiedenis van SAP Business One 

SAP Business One wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 50.000 klanten in meer dan 160 landen en is beschikbaar in 50 gelokaliseerde versies dat een keuze heeft in 28 talen. Met een goede reputatie van meer dan 20 jaar bewijst SAP Business telkens weer als favoriet te zijn onder verschillende middelgroot tot grote bedrijven maar ook kleine bedrijven.  

SAP Business One voor kleine bedrijven 

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf in de MRP maakindustrie is SAP business one een zeer betaalbare optie met 1 tot 5 gebruikers. Het is een eenvoudige oplossing met de mogelijkheden om uw kleine onderneming te beheren, inclusief boekhouding en bankieren, verkoop en klanten, voorraadbeheer, analyse en rapportage. Korotm, het is zeker aan te raden om voor dit systeem te kiezen zodat je de juiste keuze zult gaan maken.

Hoeveel kost SAP Business One? 

SAP Business One Starter Package biedt verschillende prijzen voor kleinere budgetten. De prijzen worden per bedrijf gehanteerd dat u zelf ook kan bepalen doormiddel van bepaalde functies waardoor dat voor veel flexibiliteit zorgt. Dat is zo gedaan om eigendomskosten te minimaliseren en om tot een sneller rendement op uw investering te geven. Zo zorgen de lagere kosten door minimale trainingsvereisten een goede voordeel op om de SAP Business One te gebruiken, ook is er een enkele gegevensbron, Enterprise search – zodat je snel alle gegevens binnen de organisatie kunt vinden. Verbeterde klantrelaties en branche specifieke oplossingen zorgen ervoor dat je veel tijd kan besparen en meer bezig kunt zijn met het verhogen en groeien van je bedrijf met SAP Business One die zich specialiseerd in de MRP Maakindustrie.

Aanbevolen voor jou