Het is altijd een hele opgave om je huis leuk in te richten, maar dan komt er natuurlijk ook nog bij kijken dat je wel de juiste verlichting per ruimte wilt hebben. Want wanneer je geen goede verlichting hebt, dan kan het de ruimte helemaal breken natuurlijk. Goede sfeer verlichting is belangrijk, denk bijvoorbeeld aan led inbouwspots dimbaar 230v, dat klinkt als een hele mond vol natuurlijk. Maar indbouwspots die je kan dimmen, helpen je natuurlijk wel met het regel van de juiste verlichting en wat sfeer. Maar waar kan je allemaal nog meer aan denken?

 

Mooie staanlampen doen veel

Wanneer je natuurlijk op zoek bent naar wat extra verlichting in de ruimte, kan je natuurlijk denken aan mooie staanlampen. Deze lampen kunnen wat extra verlichting geven wanneer het nodig is, of wanneer je nog niet vol de verlichting aan wilt zetten, kunnen deze lampen er voor zorgen om wat sfeerverlichting te geven. En dan ook net voldoende licht om natuurlijk wel wat licht aan de ruimte te geven. 

Zo kan je natuurlijk ook wat kleinere lampen op een tafel neer zetten. Wanneer je bijvoorbeeld een bijzet tafel hebt staan in de kamer, kan je heir een lampje op zetten die je gemakkelijk kan aanzetten voor wat licht. 

 

Zoals al eerder genoemd, lichten die je kan dimmen

Het helpt altijd al veel om sfeer te maken, wanneer je lichten kan dimmen. Zo hoef je ze niet altijd gelijk vol aan te zetten maar heb je wel precies voldoende licht om goed te kijken natuurlijk. Vooral in de woonkamer is dat erg fijn. Want je wilt niet elke avond in de spotlight zitten wanneer je lekker op de bank tv zit te kijken. Of wanneer je lekker onder een dekentje een boek aan het lezen bent in de winter. Dan hoeft ze spotlight natuurlijk ook nog niet aan. 

 

Wat kaarsjes kan natuurlijk ook veel doen

Dit geeft natuurlijk super veel sfeer, wat kaarsjes die je in de avond kan aansteken. En dan vooral in de wintermaanden natuurlijk. Dat geeft extra sfeer en is ook super gezellig om aan te hebben staan. Wanneer je dan ook nog gaat voor een lekkere geurkaars, dan heb je al helemaal een win – win situatie natuurlijk. Want iedereen houdt er natuurlijk van om te verblijven in een lekker ruikende kamer. 

 

Maar hoe zorg jij ervoor dat je voldoende sfeer krijgt met de lichten die jij in huis hebt? Werk jij ook met dimmers, wat kaarsjes of toch voor iets anders?

Aanbevolen voor jou