Bij het kiezen van een verhuisbedrijf is het belangrijk om referenties te vragen en offertes te vergelijken. Een betrouwbare verhuizer zou nooit meer dan 20% van de geschatte prijs vooraf moeten vragen. Vermijd altijd het geven van contant geld als aanbetaling, omdat veel bedrijven zullen proberen om u meer in rekening te brengen dan u verwacht. Wilt u meer van dit soort tips over betrouwbare verhuizers? Lees dan deze blog! 

Kleine lettertjes

Bij het kiezen van een verhuisbedrijf is het belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Een gerenommeerd bedrijf zal u nooit vooraf om geld vragen. Zorg er verder voor dat de verhuizers met hun eigen vrachtwagens en personeel komen, die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat uw bezittingen veilig zijn tijdens de verhuizing. Het is ook essentieel om te kijken naar het materiaal dat door het bedrijf wordt gebruikt. U moet altijd een verhuisbedrijf kiezen dat zijn eigen uitrusting heeft.

Soort verhuizingen

Als u uw hele huishouden verhuist, kunt u het beste een bedrijf inhuren dat alle aspecten van de verhuizing kan afhandelen, inclusief het inpakken. Het is een veelgemaakte fout om een verhuisbedrijf in te huren dat extra kosten in rekening brengt voor verpakkingsmateriaal of arbeid. Als u echter al het nodige gereedschap en vrienden heeft om u te helpen, moet u niet aarzelen om een professional in te huren. BIjvoorbeeld wanneer er sprake is van een woning ontruimen na overlijden, dan wilt u dat overlaten aan professionals. De juiste verhuizers kunnen het verschil maken tussen een succesvolle verhuizing en een ramp.

 

Reputatie en recensies 

Een goed verhuisbedrijf heeft een goede reputatie bij het Better Business Bureau. Een goed verhuisbedrijf zal een goede rating bij hen hebben. Het Better Business Bureau moet een schoon dossier en een goede reputatie hebben. Het moet ook gecertificeerd zijn en een vergunning hebben van het Amerikaanse Rode Kruis. Hoewel een bedrijf met een hoge veiligheids rating een goed teken is, moet u altijd een verhuisbedrijf kiezen met een goede klantbeoordeling. Het beste is dan ook te zoeken op eentje dicht bij huis. Woont u in Rotterdam, zoek dan naar woningontruiming Rotterdam

 

U moet ook de tijd nemen om recensies van klanten te lezen. U kunt controleren op klachten en recensies lezen over het bedrijf dat u overweegt in te huren. Als het bedrijf positieve klantenbeoordelingen heeft, is dat een goed teken. Hoewel sommige bedrijven duurder lijken, is het het beste om bij lokale verhuisbedrijven te blijven. Als u van de ene stad naar de andere verhuist, moet u misschien een ander bedrijf inhuren voor de rest van uw verhuizing.

 

Aanbevolen voor jou