The Life.nl
Reviews

Zwoele zomeravonden in eigen tuin

Veel van jullie zullen dit jaar niet op vakantie gaan, of misschien niet op de vakantie die je had gepland, en daarvan balen. Je had verlangd naar zwoele avonden op het strand of poolparty’s met veel muziek en cocktails. Maar niet getreurd; een zwoele zomeravond hoef je niet per se te beleven op een exotische plek, maar dit kan je ook gerust beleven in je eigen tuin! Met mijn zomeravond-in-eigen-tuin-tips zorg je ervoor dat je tuin helemaal ready is voor als het straks ’s avonds nog 25 graden is en je na een hete dag in je tuin tot in de laatste uurtjes lekker buiten zit. 

Tip 1: een lekkere tuinset 

Allereerst is een lekkere tuinset waarop je geweldig kunt loungen natuurlijk van groot belang. Je wil niet na een uurtje al een houten kont krijgen, toch?! Online heb je veel soorten tuinsets, dus je kunt kijken wat qua stijl en formaat past in jouw tuin. Ik heb op Tuinmeubelland een mooie tuinset gekocht en ben erg blij met de service van deze website en de kwaliteit van de spullen. Als ik vrienden over de vloer heb willen ze nooit aan tafel zitten, maar altijd op de tuinset. Dat zegt genoeg denk ik! 

Tip 2: een goede vuurkorf 

Daarnaast zorgt een vuurkorf voor heel veel gezelligheid. En ‘s avonds als het wat afkoelt is het natuurlijk ook nog eens heel lekker. Je kunt dan onder een dekentje op de tuinset kruipen en het nog de hele avond uithouden zonder het koud te hebben! Ook is het leuk om na een avondje barbecuen boven je vuurkorf marshmallows te kunnen roosteren als dessert. Kijk wel uit dat je een vuurkorf hebt waarbij het as goed wordt opgevangen, want het zou zonde zijn als je tuintegels of terras lelijk wordt door de vuurkorf. 

Tip 3: it’s all about the details

Tot slot draait het natuurlijk allemaal om de details als je een geweldige tuin wil creëren voor zomeravonden. Kussentjes en dekentjes zijn heel lekker voor als het ’s avonds kouder wordt en iedereen een beetje rozig is van de rosé. Daarnaast staan kaarsen en olielampen erg gezellig, zeker als je even geen zin hebt om de vuurkorf aan te zetten. Want je hebt vast niet altijd zin om je de hele avond bezig te houden met het vuur. Oja, en zelf heb ik een paar lichtsnoeren opgehangen boven de tuinset voor een romantisch effect! Leuk voor met je partner of om indruk te maken op je nieuwe date ­čśë 

Gerelateerde Berichten

Tips bij het aanschaffen van een nieuw voertuig

Peter Bokstol

Een spiritueel leven

Peter Bokstol

Mijn sweet 16

Peter Bokstol